Heja Brage!

Nu är det om en stund dags att bege sig bort mot Gamla Ullevi där vi ska heja fram Brage mot seger. Denna match mot ÖIS är avgörande för Brages fortsatta spel i Superettan och vi ska stå i klacken och bidra med support.


Jag har inte lyckats hitta någon information om vad som hände här igår, då det var fullt med poliser neranför mitt hus. Jag hoppas och tror att det inte var något hemskt.

Imorse var jag på spinning för första gången på länge, där discolamporna snurrade i taket i takt med musiken. Var ett roligt pass och kommer nog bli fler, då det är roligt att variera träningsformer. Passar på att träna så mycket som möjligt nu fram till operationen, då det är ovisst hur pass rörlig jag kommer vara i foten. Hoppas verkligen att jag kort tid efter operation iallafall kan träna andra delar av kroppen. Att vara en soffpotatis är inget för mig, och om det nu skulle bli fallet kommer jag bli otroligt rastlös. Om inte annat kommer jag få träna mina armmuskler när jag hoppar fram på mina kryckor.

Sitter hemma och pluggar inför tentan, men ska som sagt snart ta mig bort för att se Brage - ÖIS med ett gäng Borlängekompisar. Med vårt stöd hoppas vi på vinst!

Ha en underbar lördag i det fina vädret :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0